Gulvafslibning i området omkring Aalborg

Gulvafslibning er en effektiv behandling

Få dine gulve flotte igen med en gulvafslibning

Ønsker du et nyt look, eller skal livet i de gamle årer blot genopfriskes? Så er en gulvafslibning løsningen. Vi er klar til at gøre dine drømme til virkelighed. Vi har fokus på det færdige produkt, hvorfor kvaliteten skal være i top i hver en proces. En grundig gulvafslibning er en effektiv behandling til dine gulve.

Har du længe gået med tanken om at få lavet en gulvafslibning, er vi klar til at realisere dine tanker til en rigtig skarp pris. Vi er detaljeorienterede eksperter, der sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde hver eneste gang. Ydermere har vi altid fokus på, hvad du ønsker, så du får et gulv efter din smag.

Kompetente specialister med stor faglighed

Vil du være sikker på at få et nydeligt gulv, der emmer af kvalitet og godt håndværk, er vi et team bestående af kompetente specialister, som arbejder med stor faglighed.

Vi giver dine gulve en gulvafslibning og en efterbehandling med olie, sæbe eller lak, hvilket giver det sidste finish, der får gulvet til at se elegant ud.

Har du brug for rådgivning til dine trægulve, så kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til netop dine behov.

Vi bruger topmoderne udstyr til gulvafslibning

Når vi udfører gulvafslibning, anvender vi topmoderne udstyr, således at vi sikrer dine gulve den optimale behandling. Vi har som nævnt mange års erfaring i branchen, hvilket er din sikkerhed for, at vi kan vores kram. Vi udfører alle former for gulvafslibning til private og erhverv, som sætter pris på flot og godt håndværk.

Vi forlader ikke en opgave, før du er 100 procent tilfreds med dine næsten nye gulve. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på professionel gulvafslibning, kommer vi gerne forbi og giver en vurdering. Ring til os på telefon (+45) 98 13 94 99 eller skriv til e-mail butik@vejgaard-tm.dk.